MITRA X

Ontwikkeld met en voor kwekers

MITRA X is uw volgende generatie LED assimilatiebelichting met toonaangevende draadloze bediening, veschillende hoge kwaliteit spectra en efficiënte werking.

Van hybride systeem tot full LED, MITRA X biedt de beste LED oplossing voor de tuinbouw.

Specificaties op een rij

Rendement tot 3,6 μmol/J

Met een  rendement tot wel 3.6 μmol per watt is de MITRA X een van de beste brede spectrum lampen op de markt. U bespaart energie en realiseert het juiste lichtniveau voor uw gewas.

Altijd een passend spectrum

Voor iedereen een ideale oplossing. MITRA X is beschikbaar in (5) verschillende spectra. De armaturen kunnen geleverd worden in drie varianten. Zonder verrood, schakelbaar verrood of statisch verrood. Zo is er een variant voor elke situatie.

Flexibel dimmen

Met MITRA X is ook mogelijk om de verschillende LED’s afzonderlijk van elkaar te dimmen. Hierdoor verkrijgt u maximale controle over zowel uw lichtsysteem als uw teelt.

Betrouwbare draadloze aansturing

De MITRA X is draadloos aan te sturen met de ADELPHI draadloze connector.  Hierbij maken we gebruik van de beproefde LoRa-technologie. Een technologie geschikt voor communicatie over lange afstanden met weinig vermogen. Deze technologie is zeer geschikt om te gebruiken in een kasconstructie. Dit alles zonder gebruik te maken van storingsgevoelige Bluetooth, 3G/4G/5G of Wi-Fi.

IP66

MITRA X is IP66 geclassificeerd waarmee het uiterst geschikt is om in de kas te gebruiken en het armatuur voldoet ook aan de hoogste kwaliteitseisen.

Eenvoudige installatie

Dankzij de speciale beugels en wieland stekker is de installatie van de MITRA X eenvoudig. De draadloze aansturing zorgt ervoor dat er géén extra bekabeling nodig is.

Passieve koeling

De slanke vormgeving van MITRA X zorgt voor minimale schaduw op uw gewas. Dankzij de optimale passieve koeling heeft de MITRA X een lange levensduur.

5 jaar garantie

Heliospectra beschikt over jarenlange ervaring in de tuinbouw. Wij vertrouwen op onze producten en daarom geven wij standaard 5 jaar.

HelioCORE software

Door de MITRA X te koppelen met de HelioCORE software, kunt u uw lichtstrategie automatiseren en afstemmen op iedere situatie. Bijvoorbeeld door het lichtniveau automatisch aan te passen aan de fluctuerende energieprijzen. Onze software biedt de mogelijkheid verschillende zone’s in te stellen en apart van elkaar te bedienen.

Draadloze controle via

LoRa-technologie

De MITRA X is draadloos aan te sturen met de ADELPHI draadloze connector.  Hierbij maken we gebruik van de beproefde LoRa-technologie.

Een technologie geschikt voor communicatie over lange afstanden met weinig vermogen. Deze technologie is zeer geschikt om te gebruiken in een kasconstructie. Dit alles zonder gebruik te maken van storingsgevoelige Bluetooth, 3G of Wi-Fi.

Slimme technologie die je lampen nog slimmer maakt

Interesse in een lichtplan?

Onze adviseurs helpt u graag!

Ontdek uw mogelijkheden
Direct offerte opvragen