Marktleider uit Zweden

Heliospectra stond aan de basis van de introductie van de LED technologie in de tuinbouw. Al in 2006 werd in Zweden door wetenschappers en biologen gewerkt aan de eerste toepassingen. Dit met de visie om de productie van gewassen intelligenter en efficiënter te maken.

Vandaag de dag is Heliospectra, met klanten verspreid over zes continenten, wereldwijd marktleider in innovatieve LEDtechnologie voor de tuinbouw.

Software en service

Heliospectra biedt naast een  kwaliteitsproduct ook slimme aansturing. Een essentieel onderdeel van uw totale belichtingssysteem. Onze betrouwbare HelioCore software is al jaren beproefd in de praktijk. Onze unieke LoRa aansturing biedt u volledige controle. Draadloos, eenvoudig te installeren en te bedienen. Bovendien kunt u rekenen op onze HelioCARE service om u te ondersteunen bij elke stap van uw project. Met Heliospectra haalt u het maximale uit uw belichtingssysteem én uit uw gewas!

Duurzame toekomst

Bij Heliospectra zijn we trots op het creëren van een duurzame toekomst voor de tuinbouwsector. Wij geloven dat door de juiste belichtingstechnologieën te ontwikkelen, we niet alleen kunnen zorgen voor hogere opbrengsten, lagere kosten en betere kwaliteit van gewassen, maar ook bijdragen aan het creëren van een duurzame en gezonde toekomst voor ons allemaal.

Garantie

Wij blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om onze belichtingstechnologieën steeds verder te verbeteren We werken hiervoor nauw samen met onze klanten en onderzoekers over de hele wereld. Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een betrouwbaar belichtingssysteem. Wij geven dan ook een garantie van vijf jaar.

Bij Heliospectra zijn we er om u te helpen. Onze passie, expertise en jarenlange ervaring maken ons de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar innovatieve LED oplossingen in de tuinbouw.

Hulp nodig bij uw lichtplan?

Onze adviseurs helpt u graag!

Ontdek uw mogelijkheden
Direct offerte opvragen